Wat is je taak op aarde?

Ik help je ontdekken!

Een hoger bewustzijn

Loslaten oude patronen

In 2004 startte ik met mijn praktijk, destijds Praktijk Sterrekind, in provincie Utrecht. Mijn praktijk was gericht op het begeleiden van hooggevoelige kinderen, kinderen van deze tijd, ook wel Nieuwetijdskinderen genoemd. Het was  heel vernieuwend en best spannend voor mij als 27-jarige vrouw om over Nieuwetijdskinderen te spreken. Er was nog geen bekendheid over en het internet in mijn vakgebied was net in opkomst. Echter had mijn praktijk al snel een wachtlijst en zelfs kinderen uit België kwamen naar mijn praktijk. Er was ontzettend veel behoefte aan hulp op dit gebied en zelfs huisartsen verwezen kinderen naar mij door. Vele kinderen, ouders én ook hulpverleners heb ik mogen begeleiden in Praktijk Sterrekind.

Nu, ruim 20 jaar later, zijn vele van deze Nieuwetijdskinderen (jong)volwassen en worstelen met vragen zoals 'wat is mijn taak op aarde?',  'waarom is het zo zwaar om op aarde te zijn?', 'waarom ben ik zo angstig?' en 'waarom loop ik steeds tegen dezelfde problemen aan?'. 

Mensen die ik in mijn praktijk begeleid hebben het gevoel dat ze overleven in plaats van leven, een gevoel dat ze altijd haast hebben, alsof de tijd dringt. Vaak vinden ze het ook lastig en zwaar om op aarde te zijn.

We evolueren naar een hoger bewustzijn. Er worden steeds meer mensen gevoeliger/bewuster, ze ontwaken. Dit is geen makkelijk proces en het gaat gepaard met het loslaten van oude patronen. 

In mijn praktijk help ik mensen hierbij, zodat ze weer in verbinding komen met zichzelf, met hun hart en hun hogere zelf. Met hulp van bepaalde methoden en technieken komt er inzicht en kom je (weer) in contact met je hogere bewustzijn. Heb je hier vragen over of wil je meer informatie? Stuur me gerust een berichtje!

Gevoeliger zenuwstelsel

Hooggevoelig zijn

De kinderen en volwassenen die ik in mijn praktijk ontmoet herkennen zichzelf vaak in de term ' hooggevoelig'. Ze hebben een gevoeliger zenuwstelsel. Ze zijn zich meer bewust van hun omgeving, ze zien, horen, voelen, ruiken en ervaren alles intens. Hierdoor raakt hun zenuwstelsel  sneller overprikkeld, gespannen, angstig of vermoeid.
In mijn praktijk zie ik de volgende problematiek: 


* Als baby/kind veel huilen

* Allergieën en eczeem

* Slaapproblemen

* Gevoelens van depressiviteit

* Angsten

* Zich onbegrepen voelen

* Driftbuien/sterke wil

* Concentratieproblemen, lijkend op ADD

* Hyperactief gedrag, lijkend op ADHD

* Groot inlevingsvermogen in anderen, niet weten hoe ze zichzelf kunnen           afsluiten

* Problemen met sociale vaardigheid, door het 'anders' zijn zich niet                    begrepen voelen

* Hoogbegaafdheid/'onderpresteren'

* Probleemgedrag op school, desinteresse in leerstof, niet meer naar school      willen

* Buiten de groep vallen en geen vriendjes door het 'anders' zijn

* Overal tegenop lopen, evenwichts- of motoriekproblemen hebben

* Bewuste herinneringen aan vorige levens hebben

* Als een 'spons' pijn, emoties en ziekteverschijnselen van anderen                      overnemen


In mijn praktijk begeleid ik kinderen en volwassen die met deze problemen worstelen. Zo leer ik hen bijvoorbeeld hoe ze goed kunnen aarden, hoe ze zich kunnen beschermen tegen indrukken van buitenaf, hoe ze onderscheid kunnen maken welke emoties van hen zijn en welke niet, hoe ze om kunnen gaan met emoties die ze 'per ongeluk' van anderen overgenomen hebben en indien van toepassing hoe ze met paranormale ervaringen om kunnen gaan. Hierdoor kom je namelijk (weer) in contact met je (hogere) zelf en weet je met de bovengenoemde problemen om te gaan waardoor ze zelden tot niet meer voorkomen.

Wil je hier meer over weten? Stuur me gerust een berichtje. 


Linda helpt

In mijn praktijk breng ik kinderen, jongeren en volwassenen in contact met hun eigen gevoel en hun eigen bron, zodat ze hun gevoeligheid en intuïtie als kracht leren gebruiken. Ik bied erkenning voor wie ze zijn, zodat ze zich veilig voelen en zichzelf (durven) zijn. Hierdoor ontdekken ze (weer) wat hun taak op aarde is, wat ze hier komen doen en maken ze (weer) contact met hun hogere zelf. 


Ik werk niet met vaste methodes of trajecten. Voor een sessie kijken we samen wat voor jou fijn is en na een sessie bespreken we of er meer gesprekken nodig zijn. Vaak bereiken we met enkele gesprekken al heel veel.


Tijdens een sessie werk ik vanuit een holistische visie waarin zowel het lichamelijke, mentale, emotionele en spirituele aspect centraal staat. Daarbij maak ik gebruik van verschillende therapievormen, zoals creatieve therapie, cognitieve therapie, Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP), Emotional Freedom Techniques (EFT), cliëntgerichte therapie en ontspanningstherapie.

Contact

De sessies zijn heel goed via beeldbellen te volgen. Het is fijn als je op een rustig plekje kan zitten waar je niet gestoord wordt.  

Vragen? Neem gerust, geheel vrijblijvend, contact met mij op.