Online kindertherapie

In mijn praktijk geef ik zowel begeleiding aan ouders als aan kinderen. Ik bied ondersteuning op sociaal-emotioneel gebied, zoals een negatief zelfbeeld, piekeren, angsten, slaap- of eetproblemen, gevolgen van pesten, rouw- en verliesverwerking. Ook bied ik hulp bij gedragsproblematiek, denk aan gebrek aan concentratie, boos-en woede aanvallen en moeite met luisteren. 

Tevens geef ik opvoedkundig advies aan ouders. 

Je kan bij mij terecht als je vragen hebt rondom de opvoeding van je kind, puber of op ander vlak rondom ouderschap. Ik geef je handvatten en inzicht, zodat je weer samen met je kind verder kan. 

Linda helpt

Elk kind is anders en ik pas mijn therapie op een kind aan. Samen met de ouder en een kind kijk ik naar zijn of haar hulpbronnen en kwaliteiten.  Ik bied erkenning voor wie ze zijn, zodat ze zich veilig voelen en zichzelf (durven) zijn.


Ik kijk wat het kind nodig heeft en maak gebruik van verschillende werkvormen, zoals symbolen, rituelen,  helende verhalen, spelen,  knutselen, mediteren, tekenen, praten, visualisaties,  schilderen,  affirmaties, kinderyoga ontspanningsoefeningen etc. Spelenderwijs leer ik kinderen en jongeren om te gaan met hun uitdagingen en problemen, zodat ze zelf (weer) de regie in handen krijgen. 


Ik werk curatief en complementair, vanuit een holistische visie waarin zowel het lichamelijke, mentale, emotionele en spirituele aspect centraal staat. Daarbij maak ik gebruik van verschillende therapievormen, zoals creatieve therapie, cognitieve therapie, Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP), Emotional Freedom Techniques (EFT), cliëntgerichte therapie en ontspanningstherapie.


Neem gerust geheel vrijblijvend contact met me op.