Verhuizing Sterrekind - Zweden!

Verhuizing Sterrekind - Zweden!

Sterrekind slaat haar vleugels uit!

Praktijk Sterrekind gaat op avontuur naar Zweden. Het is in een stroomversnelling gegaan. Onze droom om ons gezin te ontmoeten naar Zweden om te verhuizen.
Na 16 jaar praktijk in Nederland is er een nieuw verlangen in ons hart ontstaan en vertrekken we vanaf mei 2021 richting Zweden.

We hebben onze prachtige woonboerderij in Friesland verkocht. Onze fijne B&B 'Onder de Sterren', we nemen ons stiekem een beetje mee in onze camper 'Onder de Sterren'. Deze kunt u straks huren als wij in Zweden gesetteld zijn om óók onder de Zweedse sterren te slapen.

Praktijk Sterrekind blijft bestaan. Eerst vanuit de camper door middel van online therapie en coaching. Dit kan via beeldbellen of gewoon per telefoon. Straks ben je natuurlijk welkom in mijn praktijk in Zweden.

Ik ga het face-to-face contact met alle ouders en kinderen hier in Nederland verschrikkelijk missen. Ik ben dankbaar dat er online veel mogelijkheden bestaan om toch contact te houden. Dank voor al jullie vertrouwen de afgelopen jaren!

Uiteraard hou ik je op de hoogte van ons Zweeds avontuur.

Volg mij en mijn gezin ook op mijn Insta:

Linda's praktijk

Zweeds camperavontuur

Hejda!

Over de schrijver
Pedagoog en sinds 2004 eigenaresse van Praktijk Sterrekind. Linda woont sinds juli 2021 met haar gezin in Zweden. Dankzij de huidige technologie ondersteunt Linda via online therapie wereldwijd vele ouders, kinderen en jongeren.
Reactie plaatsen