Overname Sterrekind Community!

Overname Sterrekind Community!

Graag vraag ik zo tegen het eind van het jaar je aandacht voor onderstaand bericht. Na bijna 5 jaar online werken vanuit de Sterrekind Community heb ik een belangrijke keuze gemaakt.

Ik draag de Sterrekind Community per 1 januari 2020 over aan Jolanda de Jong van Bewust Gevoelig.

Zij zal de aankomende jaren de Community verder uit bouwen tot een warme ontmoetingsplek voor ouders en andere geïnteresseerden op het gebied van hooggevoeligheid en bewustwording. Jolanda is kindertolk, HSP (kindermassage) coach en (natuurgeneeskundig) Sensi+ therapeut. Zij begeleidt sinds 2009 zowel kinderen als volwassenen in haar praktijk Bewust Gevoelig in Ede.

Voor jou verandert er gelukkig niets, alleen de naam veranderd. De Community blijft als ontmoetingsplaats gratis beschikbaar alleen zal er veel meer waardevolle informatie gedeeld worden. Heb je de afgelopen jaren één of meerdere online cursussen gekocht? Ook dat blijft gewoon beschikbaar voor je. Dit wordt in het komende tijd zelfs flink uitgebreid en verrijkt met extra tools. Mijn praktijk in Friesland blijft ook gewoon bestaan, ik blijf kinderen én ouders begeleiden en ondersteunen.

Zoals je waarschijnlijk weet heb ik vorig jaar ons tweede zoontje op aarde mogen verwelkomen. We zijn zielsgelukkig met twee prachtige zonen. Naast het leven met mijn gezin begeleid ik als kindertherapeut veel gezinnen in mijn Praktijk Sterrekind, hetgeen waar echt mijn hart ligt. Helaas blijft er weinig tijd over om de Community verder uit te bouwen. Iets waar ik vijf jaar geleden met hart en ziel aan begonnen ben. En waar ik eerlijk gezegd ook echt trots op ben. Want inmiddels heb ik honderden gezinnen en professionals mogen begeleiden via de online cursussen en de Community. Ik bruis nog van de ideeën, maar heb helaas te weinig tijd om deze prachtige leer- en ontmoetingsplek uit te breiden. En soms moet je echt keuzes maken in het leven.

En daar kwam Jolanda in mijn gedachten. Een sensitieve vrouw met een hart voor kinderen. En Jolanda wil juist meer kinderen en gezinnen (online) begeleiden door middel van de Community. Jolanda, zelf moeder van twee prachtige kinderen (van 14 en 16 jaar) ontdekte door de geboorte van haar zoon haar eigen hoog sensitiviteit. Haar zoon was een “huilbaby” waardoor ze op zoek ging en ook zichzelf leerde kennen. Nu werkt ze inmiddels alweer 10 jaar in haar praktijk en helpt haar gevoeligheid haar om mensen in balans te brengen.

Ik ben ontzettend dankbaar dat Jolanda mijn plannen en ideeën verder uit gaat werken tot de Bewust Gevoelig Community voor het hele gezin. Niet alleen gericht op het kind maar op de hele omgeving van het kind. Ook Jolanda bruist van de ideeën en zal je het nieuwe jaar veel waardevolle informatie gaan geven over meer bewustwording en kennis over hooggevoeligheid en opvoeding, ontspanning, kindermassage, je kind als spiegel etc.

En zo bestaat het leven soms ook uit afscheid nemen, afscheid van iets wat ik met hart en ziel opgezet heb en waar ik in geloof. Want zo kon ik de afgelopen jaren zelfs gezinnen in China, Vietnam en Cambodja helpen door middel van de online cursussen. En konden ouders en professionals op hun eigen tijd en tempo met de cursussen aan de slag. Zo werden vele kinderen geholpen.

Het wordt ontzettend leuk, het wordt alleen maar mooier en jij blijft gewoon met je eigen vertrouwde inlogs gratis toegang houden tot de Community of tot de cursussen (als je die destijds van mij gekocht hebt). Daarin veranderd niets.

De aankomende tijd blijf ik op de achtergrond beschikbaar voor vragen en ondersteuning.

En nogmaals Praktijk Sterrekind blijft bestaan. Ik blijf kinderen én hun ouders begeleiden.

Mocht je vragen hebben mail gerust even.

Lieve groet,

Jolanda & Linda

Over de schrijver
Pedagoog en sinds 2004 eigenaresse van Praktijk Sterrekind. Linda woont sinds juli 2021 met haar gezin in Zweden. Dankzij de huidige technologie ondersteunt Linda via online therapie wereldwijd vele ouders, kinderen en jongeren.
Reactie plaatsen